EUPV exigeix a Fira València que no recórrega la sentència del TSJCV que anul·la l’ERO de 2011

Rodríguez: “Els mals resultats d’aquest organisme van ser a causa de la malversació i malbaratament de la gestió del PP”

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha considerat una vertadera “aberració” que Fira València haja anunciat que està estudiant recórrer la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que anul·la l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que va aprovar en 2011 i que va afectar a un total de 106 treballadors i treballadores per considerar que va haver-hi frau de llei. “Els afectats per aquests acomiadaments no van tenir la culpa dels mals resultats d’aquest organisme sinó que van ser a causa de la malversació i el balafiament de la gestió del PP durant molts anys”, ha afirmat Rodríguez.davidrodriguez013

Així mateix, el dirigent de la formació d’esquerres, que ha felicitat als empleats acomiadats per haver guanyat aquesta primera batalla, ha posat l’accent que la pròpia sentència deixa clar que l’ERO es va dur a terme amb moltes irregularitats com el fet que no es comunicara per part de Fira València als treballadors la intenció d’iniciar un procediment d’acomiadament col·lectiu, ni tampoc a l’Autoritat Laboral de l’inici del període de consultes, que va durar tan sols una jornada.

Per tot açò, des d’EUPV “exigim a Fira València que no es recórrega la sentència i que es readmeta ja als treballadors ja que es tracta d’un deute social que es té amb ells, l’acomiadament del qual, torne a insistir, va ser conseqüència de la malversació i el malbaratament realitzat pel PP durant tots els anys que va estar al capdavant d’aquest organisme”, ha conclòs el coordinador d’EUPV.

Related Articles

Back to top button