Rosa Pérez Garijo recorrerà la decisió que l’aparta de l’acusació en el cas Taula

En opinió de la diputada d’EUPV, “aquesta decisió ni és ferma ni té recorregut”

La diputada provincial d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, denunciant del cas Taula i advocada de l’acusació particular en la macrocausa de corrupció que afecta al PP, ha anunciat que recorrerà la decisió judicial per la qual se li ha apartat com a part acusadora del procés.

Per a la diputada d’esquerres, “la sentència no és ferma, però a més a més no té recorregut, ja que la seua condició no és, en cap cas, la d’investigada”. “Sembla que alguns tenen interès en posar al mateix sac als presumptes lladres i a aquelles que volem enviar-los a la presó, però el temps posarà a cadascú en el seu lloc”, ha afegit.

Pérez Garijo ha insistit en què “tard o d’hora tornarà a exercir l’acusació en Taula, li pese a qui li pese” i ha afegit: “Per molt que la meua personació en el procés moleste a Rus o a Vedri, no podran evitar-la”.

 

Related Articles

Back to top button