Pérez: “El PP ha deixat clar que no pretén posar en marxa cap Reglament de Participació”

El passat mes de maig es va aprovar per unanimitat en el Ple, a petició d’EUPV, l’elaboració d’un text que done veu a la ciutadania

La diputada provincial d’EUPV d’Alacant, Raquel Pérez, ha mostrat la seua indignació amb l’actitud del diputat de Transparència, Adrián Ballester, després de mostrar-se ahir incrédul d’haver aprovat la nostra iniciativa el passat mes de maig. “Ens sembla lamentable que el propi diputat encarregat d’aquesta àrea haguera de cercar l’acta de la sessió plenària per a ratificar el vot del seu grup, el PP, fet que solament ens porta a la conclusió que no estudien les iniciatives d’EU, sinó que les rebutgen per consigna política encara que de cara a la galeria mostren una altra cara”, ha declarat Pérez.

A més, per a la diputada de la formació d’esquerres “resulta contradictori que hui mateix el senyor Ballester estiga realitzant una roda de premsa ‘vanagloriándose’ del gran treball de transparència que realitza la Diputació d’Alacant, mentre que després de cinc mesos des de l’aprovació del nostre Reglament de Participació Ciutadana, el text segueix guardat en un calaix del seu despatx”.

“Queda, per tant, comprovat que no pretenen engegar cap Reglament de Participació sinó perpetuar les velles polítiques d’aquesta institució obsoleta i opaca per a la ciutadania”, ha dit Raquel Pérez, qui ha afirmat que per als populars “aquesta ha de ser la millor forma de celebrar hui el Dia Internacional d’Accés a la Informació”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button