Esquerra Unida es congratula per l’arxiu de la querella formulada per l’empresa de La Rambleta

Des de la formació d’esquerres mostrem la nostra satisfacció per la decisió del Jutjat d’Instrucció Nº. 5 de València de sobreseure la causa oberta contra EUPV arran d’una querella presentada per l’empresa gestora del Espai Rambleta.

Cal recordar que la mateixa va ser presentada a més contra Rosa Pérez Garijo, actual diputada provincial per València, Ignacio Blanco i Marga Sanz, exdiputats en les Corts Valencianes, i Amadeu Sanchis i Rosa Albert, exregidors de l’Ajuntament de València. L’empresa va acusar als membres d’EUPV d’haver comès sengles delictes d’injúries i calúmnies per haver afirmat que les converses entre Marcos Benavent i María José Alcón permetien sospitar un supòsit greu cas de corrupció política.

Finalment, volem assenyalar que seguirem en la nostra defensa incansable per la transparència en les institucions i la neta actuació dels poders públics i els seus representants.

Related Articles

Back to top button