Serelles: la continuació d’una estafa

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]
portada

Desde Guanyar Alcoi estem denunciant que per al Govern del PSOE no és prioritari el compliment de la sentència de Serelles.

Ací les claus:

???? El Govern del PSOE ha anunciat el projecte del pont d’accés a la urbanització de Serelles. Des de Guanyar Alcoi creiem que la construcció d’aquest pont no és ni de bon tros urgent i, de fet, existeixen altres prioritats com la de complir la sentència que ens obliga a recuperar els barrancs i vies pecuàries.

???? Una greu contradicció: les vies pecuàries no poden ser urbanitzades ni asfaltades, malgrat això el principal carrer de Serelles està cobert de ciment ????, i el nou pont que el Govern ha anunciat va a parar a aquesta via pecuària.

???? El Govern no té un projecte urbanístic unitari per a la urbanització de Serelles adequat a les circumstàncies actuals i sembla que va fent actuacions aïllades, sense coherència. Les condicions urbanístiques són totalment diferents de les de fa una dècada.

???? Des de Guanyar Alcoi reivindiquem que hi ha alternatives per minimitzar l’impacte mediambiental causat a aquesta urbanització, com ara situar el conjunt de zones verdes al part superior ????????, traslladar la via pecuària també a la zona superior i mantenir la part ja construïda unida i a la part baixa.

???? El Govern del PSOE haurà d’explicar si va per aquest camí o per contra no executarà la sentència i mantindrà el projecte anterior, mantenint així la possibilitat de continuar en un futur amb la construcció. Des de Guanyar Alcoi entenem que els 3 milions d’euros de l’aval s’han de prioritzar per executar la sentència i tenim clar que, sense dubte, aquest projecte no és el més adequat per als interessos dels alcoians i alcoianes.

???? Des de la Regidoria d’Urbanisme del PSOE, tant amb l’anterior regidor Natxo Gómez, com amb l’actual Manolo Gomicia, s’havien compromés amb diferents col·lectius, com La Colla Ecologista La Carrasca, a fer un procés participatiu per a consensuar el nou projecte urbanístic. Que aquest procés participatiu no haja tingut lloc denota l’interés que té el Govern en adequar aquest projecte de la millor forma i amb les opinions de la ciutadania.

???? Caldria també demanar responsabilitats polítiques per als responsables d’aquell fracàs. Recordem que el regidor d’Urbanisme del moment, Fernando Pastor, ara gaudeix d’un lloc de Diputat a les Corts Valencianes i l’Alcalde d’aquell govern, Jorge Sedano, encara continua a l’Ajuntament d’Alcoi com a Portaveu de Ciudadanos. Però per part del PSOE no es posa cap empenta en aquest sentit.

serelles
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Articles

Back to top button