Rosa Pérez Garijo (EUPV): “El cas Taula mostra la presumpta corrupció massiva del Partit Popular”

Esquerra Unida exigeix al PP la “destitució immediata i fulminant” dels seus alts càrrecs presumptament implicats en la trama

 

La diputada provincial d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha declarat arran de l’alçament del secret de sumari del cas Taula, que “el Partit Popular utilitzà presumptament les institucions per a instaurar una presumpta corrupció massiva i en cap cas per a fer política”. “La presumpta implicació directa de l’ex vicepresident del Consell de Camps mostra fins on arribaren els tentacles de la corrupció”, ha advertit Pérez Garijo qui denuncià davant la Fiscalia anticorrupció els fets l’any 2014. “El contingut del sumari és una autèntica bomba per al Partit Popular que haurà de prendre mesures amb importants càrrecs que hui en dia romanen en actiu, com ara Vicente Betoret o Alejandro Font de Mora”, afegeix la denunciant.  

 

“Vicente Betoret és a dia de hui secretari provincial del PP i Alejandro Font de Mora vicepresident primer de les Corts Valencianes”, explica Pérez Garijo, qui exigeix al PP la seua “destitució immediata i fulminant”. “La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha d’actuar d’immediat, aquesta mateixa vesprada”, afirma la dirigent d’esquerres. Segons ha explicat, “no es tracta d’una presumpta trama circumscrita a Rus i els seus sequaços sinó que presumptament arribava a la Generalitat Valenciana a través de Víctor Campos”.

 

“Els fets que reflecteix el sumari són d’una gravetat extrema”, sosté la diputada provincial d’Esquerra Unida qui afegeix que el PP “usava presumptament les institucions valencianes de manera descarada per a l’enriquiment personal d’uns quants presumptes corruptes i per al presumpte finançament il·legal del partit”. “Era un sistema massiu, jeràrquic i sistemàtic de corrupció”, postil·la Pérez Garijo qui també ha destacat la intensa tasca de denúncia de la formació d’esquerres.

Related Articles

Back to top button