ESQUERRA UNIDA DÓNA SUPORT A LA CONCENTRACIÓ DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

La coordinadora d’educació, Conxa Querol, ha estat en la concentració davant la Conselleria d’Educació amb la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic “perquè continuem reivindicant i defensant l’educació pública, de qualitat i en valencià”.

Per a la coordinadora d’educació “és imprescindible la retirada de les revàlides ja que no són criteris adequats de selecció sinó que es tracta més bé d’allunyar a la gent amb menys recursos de la formació”.

Des d’Esquerra apostem per la retirada completa de la llei Wert i apostem per un pacte per l’educació consensuat amb tota la comunitat educativa i per totes les organitzacions polítiques i sindicals, “per això no és de rebut un govern del PP. Cal que la resta de les forces del canvi facen un esforç per arribar a un acord. Aquesta seria l’única manera de revertir les retallades imposades pel PP”, diu Conxa Querol.

Related Articles

Back to top button