SIXTO, “MARIANO RAJOY I EL NOU GOVERN AMB CIUTADANS CONTINUA OBLIDANT-SE DEL PAÍS VALENCIÀ”

El diputat d’Esquerra Unida, Ricardo Sixto, considera que “un president que continua parlant de creixement econòmic mentre creix la desigualtat no està legitimat per a formar govern ja que s’oblida d’una part de la ciutadania. Milers de famílies continuen patint situacions desesperades per culpa de les polítiques del PP”.

Mariano Rajoy s’ha volgut presentar com l’única opció de govern quan no té la majoria parlamentària, ja que sols conta amb 166 escons. En aquest moment la majoria parlamentària votarà no, explica Sixto.

Sixto critica que parle de consens mentre quan ha tingut la majoria absoluta sols han sabut passar el “rodillo” per aprovar sols amb els seus vots lleis que, des del nostre punt de vista s’haurien de derogar. Rajoy proposa també un pacte per l’educació quan, precisament, la llei Wert ha estat una de les més polèmiques del seu govern, molt criticada per la ciutadania i també pels professionals de l’educació. “El que cal és derogar i modificar les lleis que s’han guanyat la animadversió de la majoria parlamentària, des de la llei mordassa fins a la reforma del codi penal i la reforma laboral”, explica Sixto.

Per al diputat d’Esquerra Unida, Rajoy, com és costum, continua oblidant-se dels problemes que li preocupen a la majoria de la ciutadania com és el cas dels treballadors precaris i de temes com l’agricultura, que tant ens preocupa als valencians i valencianes. “Per a Rajoy, sols existeix Catalunya i com un problema, no a anomenat per a res al País Valencià malgrat ser una de les comunitats amb pitjor finançament”.

“La lluita per la regeneració ha de partir per no tindre aforats a gent com Rita Barberà investigada pel cas Taula que el PP s’empenya en protegir perquè si no les seues paraules són paper mullat ”, diu R.Sixto.

“Si ens trobem davant d’una investidura fallida, com sembla previsible, caldrà que la majoria parlamentària faça un esforç per conformar un govern plural i alternatiu al PP”, conclou el diputat d’Esquerra Unida.

 

Show More

Related Articles

Back to top button