ESQUERRA UNIDA RECOLZA EL NOMENAMENT DE JOSEP LÓPEZ COM A PRESIDENT DEL CONSELL RECTOR DE LA NOVA RTVV

Per al diputat d’Esquerra Unida, Ricardo Sixto, és necessari que el President d’aquest nou Consell siga elegit amb el recolzament d’una majoria parlamentària.

“Si Esquerra Unida tinguera vot a les Corts Valencianes recolzaria la proposta de Josep López com a president del Consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, és a dir, la nova RTVV. Entenem que Josep López és un professional competent, coneixedor dels mitjans audiovisuals, amb un valuós treball que el capacita per a ser president del Consell Rector. No entenem com ciutadans i el Partit Popular, autèntic responsable de la destrucció de RTVV, es plantegen fragilitzar al nou consell rector fent que el seu president comence amb una situació de precarietat i interinitat que posa pals en les rodes per a consolidar una xarxa valenciana i pública de mitjans que garanteixi la vertebració del territori i l’existència de mitjans públics en la nostra llengua. No té cap explicació política més enllà de que ciutadans i el partit popular no creuen ni volen col·laborar amb l’existència d’un mitjà de comunicació públic, plural i en valencià”, explica Ricardo Sixto.

Related Articles

Back to top button