SIXTO DENÚNCIA LA SITUACIÓ DE LA CULTURA EN L’ESTAT I DEMANA LA CREACIÓ D’UN MINISTERI DE CULTURA

Des de la coalició A la Valenciana s’aposta per una cultura accessible a tots i a totes. 

El candidat d’Esquerra Unida de la coalició A la valenciana, Ricardo Sixto, ha visitat el monestir de la Valldigna, un recinte civil recuperat per la Generalitat Valenciana, i que forma part del patrimoni històric i cultural del País Valencià. Per a Esquerra Unida, “és una prioritat augmentar les inversions en aquests edificis i espais que formen part del nostre patrimoni públic, independentment de la seua titularitat”.

“Durant la època dels diferents governs del Partit Popular la cultura ha patit els efectes de les seues polítiques”, explica Ricardo Sixto, “per això calen altres mesures per aconseguir una cultura gratuïta, accessible a tots i a totes i de qualitat”.

El nou Govern ha d’apostar per rebaixar l’IVA cultural, per l’eliminació del canon digital i, sobre tot, per augmentar les inversions en cultura. Aquestes són algunes de les propostes que ha nomenat el candidat d’Esquerra Unida.

Per poder aconseguir aquestes mesures, entre altres, “trobem necessari recuperar el Ministeri de Cultura específic i recuperar, sobre tot, la gestió pública de tots els espais i de les subvencions”.

Related Articles

Back to top button