Esquerra Unida aposta per un ample acord electoral de l’esquerra a l’Estat Espanyol i al País Valencià

El Consell Polític Nacional d’EUPV, màxim òrgan de direcció entre assemblees, ha aprovat apostar per un gran acord electoral de l’esquerra valenciana.

El Consell Polític Nacional d’EUPV aprovà una resolució, davant la convocatòria d’unes noves eleccions generals, amb l’objectiu de buscar la confluència electoral davant els propers comicis del proper mes de juny.

Davant la impossibilitat generada per alguns de tirar del govern a la dreta corrupta que empobreix i que retalla llibertats, cal il·lusionar a l’electorat compromès en fer un canvi de govern que possibilite polítiques alternatives que posen l’accent en la gent, en la qualitat de vida i en la recuperació dels drets civils, socials i laborals.

Per això cal un gran acord, que arreplegue un programa de mínims des d’un pla d’emergència social, que contemple iniciatives com l’aprovació d’una llei antidesnonaments, augmentar el salari mínim o crear un pla d’ocupació, fins a la reforma de la llei electoral, així com el reconeixement mutu de totes i cadascuna de les organitzacions que conformen aquest acord.

Per a Esquerra Unida és urgent iniciar les negociacions, i per evitar malentesos anteriors, començar amb documents damunt la taula de manera que es puga aprovar en els temps marcats per la convocatòria electoral i sempre amb la consulta a la seua militància.

Fem una crida a la responsabilitat de tots i de totes per a possibilitar l’acord que és l’única garantia per a que l’electorat recupere la il·lusió per a tirar del govern al PP.

Related Articles

Back to top button